”Εκπληκτικές συνθήκες στο Σχινιά”

Η 16χρονη Παρασκευή Μπεκιαρίδου είναι η νεαρότερη ιστιοπλόος που συμμετέχει στους αγώνες ιστιοπλοΐας Special Olympicsπου διεξάγονται στη Sailing Academyστο Σχινιά.

 

Η Μπεκιαρίδου αγωνίζεται στα 420 Level 1 και είναι ενθουσιασμένη από τη συμμετοχή της στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics: «Περνάω υπέροχα και έχω ευχαριστηθεί πολύ τους αγώνες. Οι συνθήκες είναι εκπληκτικές.  Η διοργάνωση είναι πολύ καλή και μακάρι να μπορέσω να φέρω καλύτερα αποτελέσματα στις ιστιοδρομίες που απομένουν να γίνουν».

 

Η Ράνια Παρούση είναι η Unified Partner της 16χρονης και όπως υπογραμμίζει θεωρεί πρόκληση τη συμμετοχή της σε μια τέτοια διοργάνωση: «Σίγουρα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία να παίρνεις μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα. Μακάρι και άλλοι αθλητές να έχουν την ευκαιρία να νοιώσουν ανάλογα συναισθήματα με αυτά που νοιώθω εγώ. Η διοργάνωση είναι άψογη και το πιο σημαντικό είναι  ότι τα παιδιά έχουν ευχαριστηθεί τους αγώνες».

 

Όσον αφορά την πορεία των αγώνων την Πέμπτη (30/6) οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν στην περιοχή μετά το μεσημέρι δεν επέτρεψαν να διεξαχθούν ιστιοδρομίες στα 420 Level1.

 

Στην κατηγορία Laser Bahia Level 3 οι Γεωργίου – Κοντός κάνοντας τρεις πολύ καλές κούρσες πλέουν στη δεύτερη θέση, με τους Γεραμάνη – Παπαδόπουλο να είναι τρίτοι, ύστερα από τη συμπλήρωση 6 ιστιοδρομιών στο Medalround.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: