Στα Τρίκαλα βρέθηκε η διεθνής ομάδα των λαμπαδηδρόμων της Φλόγας της Ελπίδας

Link : http://www.trikalain.gr

P6120804

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα η διεθνής ομάδα των λαμπαδηδρόμων που ξεκίνησε το ταξίδι της φλόγας από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και θα ταξιδέψει σε 40 πόλεις της χώρας, με σκοπό να φωτίσει ολόκληρη την οικουμένη με πανανθρώπινες αξίες και να μεταδώσει την προσδοκία για έναν καλύτερο κόσμο.

Η φλόγα έφτασε στην πόλη των Τρικάλων χάρη στους εθελοντές λαμπαδηδρόμους αστυνομικούς, από όλο τον κόσμο , που τη μεταφέρουν μαζί με τους αθλητές special Olympics και δικά μας παιδιά από ειδικά σχολεία της πόλης μας .

Η εκδήλωση υποδοχής της «Φλόγας» έγινε στις 15:00 μ.μ στο Κουρσούμ Τζαμί παρούσα η αντιδήμαρχος κ. Κάκλα και παραποταμίως δια μέσου Παλιάς Γέφυρας έφτασε στην Πλατεία Ηρώων  Πολυτεχνείου ,όπου έγινε και η τελετή έναρξης.Η κ. Κάκλα έκανε αναφορά για την μοναδικότητα των αγώνων στον κόσμο, όπου όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι Νικητές.


Νικητές στον αγώνα τους για το σεβασμό μας στη διαφορετικότητά τους.


Νικητές στον αγώνα τους για την αυτοεκτίμησή τους.


Νικητές στον αγώνα τους για την υπεράσπιση των ξεχωριστών τους ικανοτήτων.

Στην συνέχεια μέσω της οδού Κονδύλη θα ταξιδεύσει για το επόμενο προορισμό την Καλαμπάκα. Εκεί σύμφωνα με το πρόγραμμα θα φθάσει στις 17:00 το απόγευμα την οποία θα μεταφέρουν, 48 λαμπαδηδρόμοι αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν τιμηθεί για διάφορες πράξεις.

Θα εκφωνηθούν ομιλίες από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου καθώς και από τους υπεύθυνους της οργανωτικής επιτροπής αγώνων.

P6120810

 

P6120803

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: