Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τη Φλόγα της Ελπίδας στο Αμάρι ην Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην Αγία Φωτεινή

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκαν την φλόγα της ελπίδας των Special Olympics στο Δήμο Αμαρίου την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην Αγία Φωτεινή .

Οι 45 εθελοντές αστυνομικοί από όλο τον κόσμο ξεκίνησαν την λαμπαδηδρομία 300 μ. πριν την πλατεία της Αγίας Φωτεινής παρέα με τον Μανώλη Σηφακάκη και κατέληξαν στο χώρο της τελετής . Ο Δήμαρχος Αμαρίου Στέφανος Σημαντήρας στην ομιλία του καλωσόρισε την αποστολή και απεύθυνε χαιρετισμό.  « Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε σήμερα στο Δήμο μας , το όμορφο Αμάρι , τη φλόγα της λαμπαδηδρομίας των  Special Olympics . Η φιλοσοφία και το μήνυμα που μεταφέρουν η φλόγα και οι αθλητές Special Olympics μας βοηθά όλους , αθλητές και μη , να αλλάξουμε νοοτροπία , να πλησιάσουν οι καρδιές μας και ο ένας να αντιληφθεί τα χαρίσματα του άλλου. Η εποχή μας είναι δύσκολη και σπρώχνει πολλές φορές τους ανθρώπους στον απομωνοτισμό , την αδιαφορία ,α κόμη και στην άρνηση του διπλανού μας . Γι’ αυτό κινήματα όπως αυτό των Special Olympics το χρειαζόμαστε ως άτομα και ως κοινωνία για να παίρνουμε θάρρος και να δίδουμε , για να εμπνέουμε σεβασμό και να σεβόμαστε , για να χαιρόμαστε όλοι μαζί τον αθλητισμό και να απολαμβάνουμε καθένας την διαφορετικότητα μας . Με αυτά τα λόγια σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και καλούς αγώνες .

 

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι αρχηγοί αποστολής και οι εθελοντές αστυνομικοί. Έγινε ανταλλαγή δώρων και ο Δήμαρχος Αμαρίου έκανε απονομή κυπέλλου στον συνδημότη Σηφακάκη Εμμανουήλ για την συμμετοχή του στην λαμπαδηδρομία .

 

Ο δήμος πρόσφερε πλούσιο μπουφέ με ντόπια εδέσματα και όλοι ευχήθηκαν στους διοργανωτές καλή επιτυχία στους αγώνες που ξεκινάνε στις 24 Ιουνίου στην Αθήνα με την συμμετοχή χιλιάδων αθλητών από όλο τον κόσμο .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: