Αθλητές των Special Olympics φιλοξενούνται στο Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο συμμετέχει στο πρόγραμμα «Πόλις-Αμφιτρύων» και συνολικά 275 αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Special Olympics θα φιλοξενηθούν στην πόλη από τις 20 έως 23 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας των αθλητών, η τοπική οργανωτική επιτροπή έχει καταρτίσει πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, ξενάγησης και ψυχαγωγίας των αποστολών από την 20η Ιουνίου, ημέρα άφιξής τους, έως και την 23η Ιουνίου, που θα αναχωρήσουν από το Ρέθυμνο για την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στους παγκόσμιους αγώνες.

Η εκδήλωση υποδοχής των τριών αποστολών

θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας στις 20:00 στο γήπεδο της Σοχώρας. Από τον μουσικοχορευτικό Όμιλο Βρακοφόρων θα γίνει παρουσίαση του αθλήματος «Κρητικό Βόλι» και παραδοσιακός χορός «σιγανός πεντοζάλης», μαζί με τους αθλητές, ενώ ο ΔΑΟΡ θα παρουσιάσει αθλητικό δρώμενο.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο Ρέθυμνο, οι αθλητές θα προπονηθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις, θα ξεναγηθούν στην παλιά πόλη και θα επισκεφθούν την Ιερά Μονή Αρκαδίου, ενώ θα φιλοξενηθούν από τον Σύλλογο Ξενοδόχων, τον Σύλλογο Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων και τον δήμο Ρεθύμνης.

Σε ανακοίνωσή της η τοπική οργανωτική επιτροπή καλεί τους Ρεθεμνιώτες να συμμετάσχουν μέσω της παρουσίας τους σε αυτό το αθλητικό γεγονός:

«Να αγκαλιάσουμε όλοι με την παρουσία μας το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός και τους φιλοξενούμενούς μας αθλητές στην εκδήλωση υποδοχής τους τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο γήπεδο της Σοχώρας. Σας καλούμε όλους να γίνουμε συμμέτοχοι στο ελπιδοφόρο μήνυμα αισιοδοξίας, που μας μεταλαμπαδεύουν».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: