Γέμισε χαμογελαστά πρόσωπα και λιλιπούτειους θεατές το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γέμισε χαμογελαστά πρόσωπα και λιλιπούτειους θεατές το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.  Η Ιωάννα, η Συμέλα, ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος, η Άννα, η Φαίη, και η παρέα τους από τον Παιδικό σταθμό-Νηπιαγωγείο «Ήλιος» από το Πόρτο Ράφτη, βρέθηκαν στις εξέδρες. Μίλησαν με ενθουσιασμό για το άθλημα της ιππασίας, πολλά απ’ αυτά ήθελαν να ανέβουν στα άλογα, ενώ άλλα ήταν φοβισμένα. Η δασκάλα τους Μαργαρίτα Μάντζου, είχε ήδη μιλήσει για το θεσμό των  Special Olympics και τους ιδιαίτερους συμμετέχοντες στους μικρούς μαθητές της, οι οποίοι βλέπουν με θαυμασμό αυτούς τους ξεχωριστούς αθλητές.

Ελβετίδα Αμαζόνα
Η Rebecca Muriel Thalmann, 20 χρόνων από την Ελβετία, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία BI_2. Ασχολείται με την ιππασία από 7 χρόνων γιατί λατρεύει τα άλογα.  Έχει διαγωνιστεί ξανά στη χώρα της στο άθλημα της ιππασίας, είναι όμως η πρώτη φορά που λαμβάνει μέρος σε αγώνες παγκόσμιας εμβέλειας, γεγονός το οποίο αν και την αγχώνει, την κάνει πολύ χαρούμενη.
Λιλιπούτειος ιππέας
Ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής  της εθνικής μας ομάδας στην Ιππασία είναι ο Παναγιώτης Πολίδης μόλις 11 χρόνων. Από τα 9 του χρόνια προπονείται για τους συγκεκριμένους αγώνες. Ζει στο Νεοχώρι των Σερρών.. Έχει ακόμα μια αδερφή 15 χρόνων. Ο πατέρας του έμαθε από μικρός να τοποθετεί πλακάκια. Ο Παναγιώτης πηγαίνει σχολείο και στον ελεύθερο του χρόνο παίζει ρακέτες.
Στο Μαρκόπουλο η ηθοποιός Jillian Crane
Στις εξέδρες του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο βρέθηκε να παρακολουθήσει τους Αγώνες η αμερικανίδα ηθοποιός Jillian Crane.  Πρωταγωνίστρια στο πασίγνωστο σήριαλ «Νόμος και Τάξη» και στην ταινία  «Election». Δήλωσε φανατική του αθλήματος στο οποίο έχει περάσει και ως αθλήτρια
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: