Επίδειξη Ανοιχτής Θαλασσας

Τέσσερις διακεκριμένοι Έλληνες κολυμβητές μύησαν το μεσημέρι της Τετάρτης τον κόσμο των Special Olympics στα μυστικά του νέου  αθλήματος που προστέθηκε στους Παγκόσμιους αγώνες  αυτού των αγώνων κολύμβησης Ανοιχτής θαλάσσης που στην Αθήνα συμπεριλήφθηκε ως άθλημα επίδειξης.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μαριάννα Λυμπερτά μαζί με τους Γιάννη Μπάρμπα, Στέλιο Φιλόπουλο και Μάριο Καλαφάτη παρουσίασαν αναλυτικά το νέο αγώνισμα και  κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών , των αθλητών αλλά και των εθελοντών που παρακολούθησαν την επίδειξη στην κεντρική πισίνα του κλειστού Ολυμπιακού κολυμβητηρίου που ήταν ειδικά διαμορφωμένη γι αυτό το σκοπό.
«Παρουσιάσαμε το νέο μέλος  των Special Olympics  που γνωρίζουμε καλά προκειμένου να το μάθουν καλύτερα κι όλοι οι αθλητές αλλά και οι συνοδοί τους. Διαπιστώσαμε κι εμείς ότι πραγματικά οι Παγκόσμιοι αγώνες SpecialOlympics είναι μια μεγάλη γιορτή» είπε η Μαριάννα Λυμπερτά  ενώ συμπλήρωσε «τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες   μας δίνουν ένα μάθημα πώς να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που μας παρουσιάζονται σε όλους τους τομείς της ζωής μας»
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: