Καλός… πελάτης αποδείχθηκε η Ολλανδία για την εθνική ομάδα χάντμπολ, στους Παγκόσμιους Αγώνες SpecialOlympics «Αθήνα 2011»

Καλός… πελάτης αποδείχθηκε η Ολλανδία για την εθνική ομάδα χάντμπολ, στους Παγκόσμιους Αγώνες SpecialOlympics «Αθήνα 2011». Οι αθλητές της Ελλάδος, ύστερα από τη χθεσινή τους νίκη τους, επικράτησαν και σήμερα των «Οράνιε» με 13-4. Επόμενος αντίπαλος των Ελλήνων θα είναι αύριο η Αλγερία και για να προκριθούν στην επόμενη φάση θα πρέπει να νικήσουν με τρία γκολ διαφορά. «Η ομάδα είναι μόνο τέσσερις μήνες μαζί αλλά η πορεία τους είναι ανοδική και η καλή τους απόδοση αναμφισβήτητη. Αυτό οφείλεται στη σωστή καθοδήγηση και τη σωστή οργάνωση. Οι αθλητές έδειξαν δύναμη και αγωνιστικότητα», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Αλέξης Παπαγεωργίου. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Τρυγάζης. «Όλοι προσπαθούμε για τη νίκη αλλά πιο σημαντικό είναι το να περάσουμε ωραία».

Στις κερκίδες η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ολλανδοί και Έλληνες φίλαθλοι χειροκροτούσαν ασταμάτητα τις ομάδες και πανηγύριζαν κάθε φάση. Στο τέλος όλοι μαζί αποθέωσαν τους νικητές και τους ηττημένους καθώς σε αυτούς τους αγώνες όλοι είναι κερδισμένοι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: