Με ένα χρυσό στη δοκό ισορροπίας και ένα χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό έλαβε στην ενόργανη, η Κλειώ Αντωνοπούλου.

Με ένα χρυσό στη δοκό ισορροπίας και ένα χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Αθήνα 2011», στην ενόργανη, η Κλειώ Αντωνοπούλου.

Η 33χρονη αθλήτρια Special Olympics ήταν ενθουσιασμένη από τη συμμετοχή της αλλά και από τις διακρίσεις της. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε διοργάνωση Special Olympics. Aγωνίστηκε και στους Παγκόσμιους Αγώνες της Κίνας το 2007 ενώ έχει πάρει μέρος και σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Κλειώ ασχολήθηκε, αρχικά, με την κολύμβηση, στη συνέχεια έκανε ρυθμική, όπου το 2007 κατέκτησε χρυσό μετάλλιο και, φέτος, ξεκίνησε την ενόργανη. Ο αθλητισμός έχει βοηθήσει πολύ την 33χρονη και, σύμφωνα με το περιβάλλον της, είναι ευτυχισμένη όταν βρίσκεται σε αγωνιστικούς χώρους.

Σε ατμόσφαιρα πάρτι τελείωσαν τα αγωνίσματα της ενόργανης γυμναστικής

Eντυπωσιακή ήταν η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ελληνικού όπου διεξάγεται η ενόργανη γυμναστική. Μετά τη λήξη των αγωνισμάτων κριτές, προπονητές, αθλήτριες και αθλητές, εθελοντές ξεσήκωσαν τον κόσμο στις κερκίδες χορεύοντας όλοι μαζί στους ρυθμούς του Ζορμπά. Στις κερκίδες, οι πρώτοι από τους θεατές που μπήκαν στους ρυθμούς του Θεοδωράκη ήταν οι Ολυμπιονίκες, Νάντια Κομανέτσι, Χριστίνα Γκριγκόριτς, Μπαρτ Κόνερ, Σοφία Μπεκατώρου, Ανδρέας Κοσματόπουλος, οι πρωταθλητές, Λευτέρης Κοσμίδης, Βάσω Μιλούση και Χρήστος Λυμπανοβνός. Μαζί τους χόρεψαν και τα 130 παιδιά του αθλητικού Συλλόγου «Άθλος Ηλιούπολης», που παρακολουθούν καθημερινά από κοντά τα αθλήματα των Special Olympics . Οι μικροί αθλητές του συλλόγου δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη διοργάνωση και με τους αθλητές Special Olympics, οι οποίοi, με την ψυχική δύναμη που διαθέτουν, αποτελούν νέα πρότυπα γι΄αυτούς

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: