Ο 33χρονος Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου ρόσθεσε στη συλλογή του ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο και έφτασε τα 71 χρυσά συνολικά

Μετάλλιο νούμερο 129!

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο 33χρονος Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου πρόσθεσε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Blanos Sports Park πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο και έφτασε τα 71 χρυσά συνολικά!

Από το 1990 συμμετέχει ανελλιπώς στους αγώνες των Special Olympics και εκτός από πρωταθλητής του bowling έχει διακριθεί και στην κολύμβηση.

Πρόκειται για έναν ήρωα της ζωής αλλά και της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Διετέλεσε Global Messenger από το 2000 έως το 2002. Φέτος είναι Κήρυκας Εθελοντισμού των Αγώνων. Τις ημέρες που δεν αγωνίζεται, βοηθάει ως εθελοντής. Αξιοθαύμαστο παράδειγμα ανιδιοτέλειας…

Ο Κωνσταντίνος ύστερα από έναν καλό αγώνα γεμίζει υπερηφάνια και ελπίδα. Νιώθει ότι μπορεί να αποκτήσει πολλές ακόμη πρωτιές. Δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να προσπαθεί και να ελπίζει για το καλύτερο στους αγώνες αλλά και στο στίβο της ζωής. Η οικογένεια του Κωνσταντίνου τον έχει συνοδεύσει σε πολλές ακόμη χώρες του κόσμου. Οι δικοί του έχουν πανηγυρίσει μαζί του στο Άμστερνταμ, την Κίνα, την Ιρλανδία και ακόμη το κοντέρ δεν έχει σταματήσει… και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους των Special Olympics για τα πιστεύω και τα οράματά τους. «Εύχομαι να είναι πάντα υγιής και να επιστρέφει πάντα με νίκες», δηλώνει με περηφάνια ο πατέρας του, κ. Ηλίας Τριανταφύλλου. Η μητέρα του ακούει στο… εξωτικό όνομα Μαγιόρκα, όπως το ισπανικό νησί. Ελπίζει ότι θα δει τον γιο της μια μέρα να θριαμβεύει και επί ισπανικού εδάφους.

Εμφανώς συγκινημένη, ευχαριστεί ολόψυχα εκ μέρους όλων των γονέων, την ηγεσία των Special Olympics και όλους τους προπονητές του bowling. «Χάρη στη διοργάνωση ο γιός μας βγήκε από το σπίτι, απέκτησε αυτοπεποίθηση, αυτονομία. Σήμερα πλέον εργάζεται και μπορεί να ζήσει μόνος του. Πιστεύω ακράδαντα ότι η νοητική ανάπτυξη του Κωνσταντίνου και των υπόλοιπων αθλητών που γνωρίζω, οφείλεται σε αυτούς», αναφέρει με πάθος. Ο Χρήστος Κοτζαμπασάκης, φοιτητής ΤΕΦΑΑ, παρέλαβε την σκυτάλη από τον πατέρα του κ. Ευάγγελο Κοτζαμπασάκη και είναι προπονητής του Κωνσταντίνου τα δύο τελευταία χρόνια.

«Η αγκαλιά των Special Olympics θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και για άλλους αθλητές με τις ίδιες αξίες. Ο Κωνσταντίνος σκοπεύει να παραχωρήσει το μετάλλιό του στην οργανωτική επιτροπή των αγώνων, όπως έχει κάνει και με όλα τα υπόλοιπα μετάλλιά του έως σήμερα. Η ανιδιοτέλεια αλλά και η ευγνωμοσύνη στο έπακρο στην καρδιά του χρυσού πρωταθλητή…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: